Rabobank: dichterbij Leiden-Katwijk

De Rabobank is een bank met oog voor de wereld. Samen sterk, dat is altijd de kracht van onze coöperatieve gedachte geweest.

Wij hebben een groot hart voor onze omgeving. Voor Katwijkers tot Leidenaars – en alles wat ertussen zit. We zijn een bank die luistert naar hun wensen en dromen. De grote en de kleine. En we helpen ze dichterbij te brengen.

We staan middenin de samenleving. We zijn er voor jonge mensen met grote dromen en oudere mensen met kleine dromen. We zijn sparringpartner voor ondernemers, studenten en woningzoekers. We luisteren naar sportievelingen, kunstkenners en festivalgangers. We staan zij aan zij met de initiatiefnemers en probleemoplossers in onze omgeving, want zij zijn het die onze omgeving beter maken.

Dat kenmerkt de Rabobank in de regio Leiden-Katwijk: we kennen de mensen. Hun overeenkomsten en hun verschillen. We zijn er voor iedereen die leeft, woont, werkt en recreëert in onze verrassende streek. Met een luisterend oor en een groot hart. Elke dag opnieuw. Rabobank: de bank die dichterbij is.