Ondernemers brengen elkaar verder

Als het gaat over groei luisteren ondernemers eerder naar andere ondernemers dan naar een bank. Daarom brengen wij ze bij elkaar. Bijvoorbeeld in de online serie 'Blik op de toekomst'. Maar ook door evenementen als Ondernemersdag071 mogelijk te maken en het actief onderdeel uitmaken van ondernemersverenigingen. Laat je inspireren door andere ondernemers en ga aan de slag met groei.

Gezond groeien, maar hoe dan?
Uit onderzoek blijkt dat maar 15% van de mkb’ers verantwoordelijk is voor alle groei. Iedere ondernemer die wil groeien moet elke dag op zoek blijven gaan naar vernieuwing. Naar hoe het anders kan, beter vooral. Het is een continu proces waar je aan moet blijven werken. De wil om te vernieuwen is een belangrijke pijler voor gezonde bedrijfsgroei. Groeien kan op verschillende manieren. Je kunt digitaliseren, innoveren, samenwerken, je netwerk uitbreiden, nieuwe markten ontdekken, jezelf als ondernemer ontwikkelen, (nog) beter personeel aantrekken en ga zo maar door.

Rabobank Leiden-Katwijk is actief betrokken bij allerlei ondernemersinitiatieven in de omgeving. Van het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden bij studenten tot het verzorgen van miniMasters aan reeds gevestigde ondernemers. Van starterswedstrijd LEF tot Ondernemersdag071.

En kijk ook eens op www.rabobank.nl/groei.

Initiatieven waarbij Rabobank Leiden-Katwijk betrokken is: