Lokaal betrokken

De Rabobank wil samen met klanten de leef- en werkomgeving in de regio Leiden-Katwijk sterker maken. Wij zijn er in de eerste plaats om te helpen bij het realiseren van de ambities van onze klanten. Bovendien voelen wij ons medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze omgeving.

Dichter bij de klant
We willen de meest klantgerichte bank van Nederland zijn, de dichtbij-bank. Zowel online, via de app en social media, als fysiek, via de kantoren maar ook via de onze mobiele adviseurs en onze aanwezigheid in de Calla in Rijnsburg en in De Zwanenburg in Katwijk. Zakelijke accountmanagers zijn regelmatig te vinden bij AREA071, PLNT of op het Leiden Bio Science Park. Medewerkers van de Rabobank wonen bovendien bij je in de buurt, je komt ze tegen bij de plaatselijke supermarkt of bij een muziekfestival.

Leefomgeving versterken
Verenigingen, stichtingen en clubs in sport en cultuur hebben een belangrijke maatschappelijke rol. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst.

Daarom zijn we vanuit de Rabobank betrokken bij het verenigingsleven. Niet alleen op financieel gebied, maar ook via vrijwilligersinzet van onze medewerkers. Het is een community waar we graag een onderdeel van zijn. We zijn bij het Ondernemersplein in Katwijk, de Koningsspelen in Leiden en bij de Lakenfeesten. We zijn erbij als VV Katwijk kampioen wordt en als ZZ Leiden in de finale van de play-offs speelt. Maar ook als VV Udo en VV Oegstgeest fuseren tot FC Oegstgeest en als ASC een nieuw clubgebouw nodig heeft. Of als LSC Alecto een opblaashal bouwt.

Samen zorgen we voor een nog mooiere leefomgeving in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.