Programma OEGST!Live

De Voscuyl, De Boeg, Terug naar Oegstgeest, muurgedichten, de Conciërge van het Jaar en prijzen. De ingrediënten voor een geweldige avond die je niet wilt missen!
Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij onze klantavond op donderdag 28 november: OEGST!Live. Een avond voor en door Oegstgeest!
De organisatie van deze avond is een samenwerking tussen Rabobank, Dorpsmarketing Oegstgeest en Cultuurfonds Oegstgeest.

Programma
Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich in om Oegstgeest nóg mooier te maken. Tijdens OEGST!Live krijgen zij het podium. Drie verenigingen die De Voscuyl gebruiken vertellen over hun spiksplinternieuwe accommodatie. Arjen Pels Rijcken geeft een inkijkje in het nieuwe bedrijventerrein De Boeg dat naast de A44 verrijst. Jetteke Bolten van Cultuurfonds Oegstgeest vertelt over het volgende muurgedicht dat wordt gerealiseerd. Huig van Duijn is verkozen tot Conciërge van het Jaar en neemt je mee naar zijn Leo Kannerschool (VSO). En ‘Terug naar Oegstgeest’ je zult het niet gemist hebben: wat heeft Dorpsmarketing Oegstgeest allemaal nog in petto?

Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken Oegstgeest mooier. Tijdens deze avond maken wij de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend. 

De presentatie van de avond is in handen van Els Timmers. En Sven Rozier laat je genieten van fantastische jazzmuziek.

Tijd en locatie
Wij ontvangen je graag vanaf 19.00 uur bij het Dorpscentrum, Lijtweg 9 in Oegstgeest. Het programma start om 19.30 uur en rond 21.00 uur sluiten we af met een borrel. Op de parkeerplaats bij de Ommevoort/Lijtweg is voldoende parkeergelegenheid.

Klik hier om aan te melden

Een aantal dagen voorafgaand aan het event ontvang je een e-mail met de laatste informatie.Wij verwachten veel aanmeldingen voor OEGST!Live. Meld je dus snel aan, want vol is vol.

Graag tot ziens op donderdag 28 november!

* Tijdens OEGST!Live worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere voor website(s), filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen.