Programma De Avond van Leiderdorp

Sport, verenigingsleven, voor elkaar zorgen en prijzen. De ingrediënten voor een geweldige avond die je niet wilt missen!
Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij onze klantavond op woensdag 27 november bij RCL: Dé Avond van Leiderdorp!*

De Avond van Leiderdorp
Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich in om Leiderdorp nóg mooier te maken. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de maatschappij en dit ondersteunen wij graag. Maar waarom heeft het dorp zo’n actief verenigingsleven? En wat maakt de verenigingen zo uniek? LSC Alecto, RCL en het Schaats en Skeeler Centrum gaan met elkaar in gesprek. En tijdens deze klantavond maken we de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend.

Daarnaast vertellen RCL en LSC Alecto je meer over het gezonde initiatief #kanook. Kinderen brengen wekelijks veel tijd door op de sportclubs. In zo'n gezonde sportieve omgeving past de keuze voor een gezonder alternatief als het gaat om eten en drinken. Denk aan water, fruit of een bruine tosti. De campagne #KANOOK is bedoeld om kinderen en hun ouders hier meer bewust van te maken, maar ook om verenigingen te helpen gezonde producten aan te bieden in hun kantines.

Er is ook een plek op het podium voor toproeister Nicole Beukers. Op de Olympische Zomerspelen 2016 won ze in de dubbelvier een zilveren medaille. In dezelfde boot behaalde Beukers in 2017 zilver op het EK in Tsjechië en goud op de WK in Florida. Ook nu is haar boot alweer gekwalificeerd voor Tokyo. Nicole vertelt je meer over haar jacht naar de gouden medaille in Tokyo.

Tijd en locatie
Wij ontvangen je graag vanaf 19.00 uur bij RCL, Bloemerd 2 in Leiderdorp. Het programma start om 19.30 uur en rond 21.00 uur sluiten we af met een borrel. Er is voldoende parkeergelegenheid.  

Klik hier om aan te melden

Een aantal dagen voorafgaand aan het event ontvang je een e-mail met de laatste informatie. Wij verwachten veel aanmeldingen voor “De avond van Leiderdorp”. Meld je dus snel aan, want vol is vol.

Graag tot ziens op woensdag 27 november!

* Tijdens "De Avond van Leiderdorp" worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere voor website(s), filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen.