Programma De Avond van Leiden

Sport, innovatie, ondernemerschap, muziek en prijzen. Dé ingrediënten voor een geweldige avond die je niet wilt missen!
Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij onze klantavond op dinsdag 26 november bij Scheltema: Dé Avond van Leiden!*

Programma
Leiden is geen toeval. Het verhaal van Leiden is een continuüm van ontwikkelingen, het één heeft door de eeuwen heen geleid tot het ander. Martijn Bulthuis van Leiden Marketing laat jou nóg trotser worden op jouw stad. De stad van ontdekkingen. Gisteren, vandaag, morgen én overmorgen.

Leiden is ook de stad van samen zijn, samen sporten en voor elkaar zorgen. Het thema sport kan daarom niet ontbreken tijdens De Avond van Leiden. Gymnastiekvereniging Leiden verzorgt een geweldig optreden. En Tjeerd Scheffer introduceert De Leidse Olympische Ploeg. Als klap op de vuurpijl laten we je kennismaken met een van de innovatieve ondernemers die onze stad rijk is. Arian Khoshchin laat je zien wat BONNIE is.

Ook de verenigingen en stichtingen dragen, met hun initiatieven voor jong en oud, hun steentje bij aan de Leidse maatschappij en dit ondersteunen wij graag. Tijdens deze klantavond maken we de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend. Kortom: deze avond wil je niet missen!

Tijd en locatie
Wij ontvangen je graag vanaf 19.00 uur bij Scheltema, Marktsteeg 1 in Leiden. Het programma start om 19.30 uur en rond 21.00 uur sluiten we af met een borrel. Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Lammermarkt. Je ontvangt na afloop een uitrijkaart.   

Klik hier om aan te melden

** Een aantal dagen voorafgaand het event ontvang je een e-mail met de laatste informatie. Wij verwachten veel aanmeldingen voor “De avond van Leiden”. Meld je dus snel aan, want vol is vol.

Graag tot ziens op dinsdag 26 november!

* Tijdens "De A
vond van Leiden" worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere voor website(s), filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen.