Programma De Avond van Katwijk

Sport, innovatie, ondernemerschap, muziek en prijzen. Dé ingrediënten voor een geweldige avond die je niet wilt missen!
Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij onze klantavond op maandag 25 november in de TheaterHangaar: Dé Avond van Katwijk!*

De Avond van Katwijk
Ondernemerschap zit in het bloed van onze gemeente. Ook op het gebied van innovatie lopen we voorop. Valkenburg is uniek met haar Unmanned Valley, een test- en ontwikkelcentrum voor drones en andere onbemande systemen. In de toekomst zal deze techniek niet meer weg te denken zijn, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, landbouw of zelfs postbezorging. We vertellen je er op 25 november meer over.

Na een drukke werkweek is er natuurlijk het weekend om te ontspannen. Bijvoorbeeld door het beoefenen of bekijken van een goede pot voetbal of basketbal op hoog niveau?! Mede door de geweldige prestaties van onze sportclubs, draagt onze gemeente nu de titel “Topsportgemeente van het jaar”. Onder andere met Grasshoppers staan we stil bij sport in onze gemeente. 

De clubs en al hun vrijwilligers maken Katwijk mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de Katwijkse maatschappij en dit ondersteunen wij graag. Tijdens De Avond van Katwijk maken we de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend.

Bij misschien wel de mooiste locatie van onze gemeente: de TheaterHangaar; mag Soldaat van Oranje niet ontbreken. Musicalgezelschap Otis gaat ons laten 
genieten van muziek.

Kortom: Deze avond wil je niet missen!

Tijd en locatie
Wij ontvangen je graag vanaf 19.00 uur bij de TheaterHangaar aan de 1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75 in Katwijk. Het programma start om 19.30 uur en rond 21.00 uur sluiten we af met een borrel. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Klik hier om aan te melden

Een aantal dagen voorafgaand aan het event ontvang je een e-mail met de laatste informatie.  

Graag tot ziens op maandag 25 november!

* Tijdens "De Avond van Katwijk" worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere voor website(s), filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen.