OEGST!Live

Dat Oegstgeest een prachtig dorp is, hoeven we jou niet te vertellen. De Oegstgeestenaren zijn trots op hun dorp. Maar wat maakt Oegstgeest nou zo mooi? Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij OEGST!Live op donderdag 31 januari 2019 bij het Dorpscentrum. Een avond voor en door Oegstgeest! De organisatie van deze avond is een samenwerking tussen Rabobank, Dorpsmarketing Oegstgeest en Cultuurfonds Oegstgeest. * 

OEGST!Live

Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich in om Oegstgeest nog mooier te maken. Denk aan Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest die met het mooie project “Ken je Buren” dorpsbewoners motiveert om elkaar een handje te helpen. Drie initiatieven die activiteiten organiseren rondom het monumentenweekend. En wat te denken van de jubilerende brandweer? Maar ook onze mede-organisatoren Dorpsmarketing en Cultuurfonds. Samen met honderden vrijwilligers, samen met grote én kleine partners uit het dorp, samen maken zij Oegstgeest mooier. Tijdens OEGST!Live geven zij een kijkje achter hun schermen en welke impact zij hebben op Oegstgeest.

Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken Oegstgeest mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de Oegstgeestse maatschappij en dit ondersteunen wij graag. Tijdens deze avond maken wij de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend. De schoolband van het Rijnlands Lyceum en Operettevereniging De Troubadours zorgen tijdens de avond voor entertainment.

Tijd en locatie

Wij ontvangen je graag vanaf 19.30 uur bij het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9 in Oegstgeest. Het programma start om 20.00 uur en rond 21.30 uur sluiten we af met een borrel. Op de parkeerplaats bij de Ommevoort/Lijtweg is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de avond kan tot en met zaterdag 26 januari via deze link.** Een aantal dagen voorafgaand het event ontvang je een e-mail met de laatste informatie

Graag tot ziens op donderdag 31 januari!

* Tijdens "OEGST!Live" worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere op onze website, in filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen. 

** Wij verwachten veel aanmeldingen voor “OEGST!Live”. Meld je dus snel aan, want vol is vol.