De Avond van Leiderdorp

Dat Leiderdorp een prachtig dorp is, hoeven we jou niet te vertellen. Leiderdorpers zijn trots op hun dorp. Maar wat maakt Leiderdorp nou zo mooi? Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij onze klantavond op woensdag 30 januari 2019 bij RCL. De avond van Leiderdorp!*

De avond van Leiderdorp

Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich in om Leiderdorp, maar ook de wereld, nog mooier te maken. Voetbalvereniging RCL startte als eerste vereniging in Nederland met hun rookvrije sportterrein. Tijdens deze avond trapt wethouder Angelique Beekhuizen "Leiderdorp Rookvrij" af. Daarna gaat zij in gesprek met o.a. RCL over dit onderwerp.

Erik van Oosten van Factory6 was eind november finalist van starterswedstrijd LEF. Zijn jonge bedrijf maakt audio met impact; maakt er een belevenis van. Onder andere voor evenementen in de Ziggo Dome en attracties. Tijdens deze klantavond zal hij je kippenvel bezorgen, dat staat vast.

Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken Leiderdorp mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de Leiderdorpse maatschappij en dit ondersteunen wij graag. Tijdens deze klantavond maken wij de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend. Theater- en zanggroep “Kom op juh” en Marchingband Tamarco zorgen tijdens de avond voor entertainment.

Tijd en locatie

Wij ontvangen je graag vanaf 19.30 uur bij RCL, Bloemerd 2 in Leiderdorp. Het programma start om 20.00 uur en rond 21.30 uur sluiten we af met een borrel. Er is op en rond het terrein van RCL voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Aanmelden voor de avond kan tot en met zaterdag 26 januari a.s. via deze link.** Een aantal dagen voorafgaand het event ontvang je een e-mail met de laatste informatie. 

Graag tot ziens op woensdag 30 januari!

* Tijdens "De avond van Leiderdorp" worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere voor onze website(s), filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen. 

** Wij verwachten veel aanmeldingen voor “De avond van Leiderdorp”. Meld je dus snel aan, want vol is vol.