De Avond van Leiden

Dat Leiden een prachtige stad is, hoeven we jou niet te vertellen. Leidenaren zijn trots op hun stad. Maar wat maakt Leiden nou zo mooi? Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij onze klantavond op maandag 28 januari 2019 in Gebr. de Nobel. Dé avond van Leiden!*

De avond van Leiden

Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich in om Leiden nog mooier te maken. Kent u de “Duurzaamste kilometer” al? Dit initiatief verbindt het Stationsplein met het begin van de Willem de Zwijgerlaan. Deze omgeving ondergaat momenteel een metamorfose om er zo een gezonder en duurzamer stuk stad van te maken.
Of “Singelpark in Bedrijf”, wat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek biedt en hen begeleidt binnen het Singelpark. Ook cultureel Leiden pakt het podium deze avond. Je ziet onder andere het Cultuurkwartier met Casper Faassen van Marktsteeg 10. En het Cultuurfonds Leiden die kansen realiseert voor de Leidse culturele sector en natuurlijk voor de stad als geheel. 
 
Samen met honderden vrijwilligers, samen met grote én kleine partners uit de stad, samen maken zij Leiden mooier. Tijdens De avond van Leiden geven zij een kijkje achter hun schermen en welke impact zij hebben op Leiden..

Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken Leiden mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de Leidse maatschappij en dit ondersteunen wij graag. Tijdens deze klantavond maken we de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend. Viervoorhalfjazz, de huisband van L.S.V. Minerva, zorgt tijdens de avond voor entertainment.

Tijd en locatie

Wij ontvangen je graag vanaf 19.30 uur bij Gebr. de Nobel, Marktsteeg 4-8 in Leiden. Het programma start om 20.00 uur en rond 21.30 uur sluiten we af met een borrel. Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Lammermarkt. U ontvangt na afloop een uitrijkaart.  

Aanmelden

Aanmelden voor de avond kan tot en met zaterdag 26 januari a.s. via deze link**. Een aantal dagen voorafgaand het event ontvangt u een e-mail met de laatste informatie.

Graag tot ziens op maandag 28 januari!

* Tijdens "De avond van Leiden" worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere voor onze website, filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen. 

** Wij verwachten veel aanmeldingen voor “De avond van Leiden”. Meld je dus snel aan, want vol is vol.