De Avond van Katwijk

Dat gemeente Katwijk een prachtig dorp is, hoeven we jou niet te vertellen. De Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers zijn trots op hun dorp. Maar wat maakt onze gemeente nou zo mooi? Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij onze klantavond op dinsdag 29 januari 2019 in TriPodia: Dé avond van Katwijk!*

De avond van Katwijk

Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor evenementen in Katwijk. Denk aan de Kippenloop, die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Of Haringrock, het langst bestaande festival van Katwijk. En Katwijk Marketing die haar steentje bijdraagt met in 2018 bijvoorbeeld Katwijk van Oranje. Nieuw in 2019 is Operatie Jonas. Deze avond krijg je hiervan de primeur.

Samen met honderden vrijwilligers, samen met grote én kleine partners uit de gemeente, samen maken zij Katwijk mooier. Tijdens De avond van Katwijk geven zij een kijkje achter hun schermen en welke impact zij hebben op Katwijk. 

Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken Katwijk mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de Katwijkse maatschappij en dit ondersteunen wij graag. Tijdens deze klantavond maken we de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend. De band Ludwig zorgt tijdens de avond voor entertainment. 

Tijd en locatie

Wij ontvangen je graag vanaf 19.30 uur bij TriPodia aan het Hoornesplein 155 in Katwijk. Het programma start om 20.00 uur en rond 21.30 uur sluiten we af met een borrel. Parkeren is mogelijk achter het Hoornesplein, aan de achterkant van TriPodia.

Aanmelden

Aanmelden voor de avond kan tot en met zaterdag 26 januari a.s. via deze link.** Een aantal dagen voorafgaand het event ontvangt u een e-mail met de laatste informatie. 

Graag tot ziens op dinsdag 29 januari!

* Tijdens "De avond van Katwijk" worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicatie. Onder andere voor website(s), filmpjes en persberichten. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit aan bij aankomst, wij houden dan rekening met je wensen. 

** Wij verwachten veel aanmeldingen voor “De avond van Katwijk”. Meld je dus snel aan, want vol is vol.