Formulier ambassadeursbijdrage

Ambassadeursbijdrage
We vinden het belangrijk dat onze ambassadeurs zichtbaar zijn. Daarom bieden we je de ambassadeursbijdrage. Op deze pagina vind je alle informatie over de bijdrage en de aanvraagprocedure.

Werkwijze
Onze ambassadeursbijdrage biedt al onze ambassadeurs de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een mooi doel, initiatief of instantie naar keuze. Deze bijdrage bedraagt €250. Het is bestemd voor een vereniging/stichting/initiatief waar je nauw bij betrokken bent. Via het onderstaande formulier kun je de bijdrage aanvragen. Na het invullen van dit formulier wordt de bijdrage naar de desbetreffende instantie overgemaakt. De betaling hiervan vindt uiterlijk in de maand na insturen plaats. Een factuur sturen is dus niet nodig.

Na het aanvragen neem jij het initiatief voor een overhandigingsmoment van de cheque. Deze cheque kan geregeld worden door onze afdeling facilitair door het sturen van een mailtje naar: facilitaireservices.leidenkatwijk@rabobank.nl. Doe dit uiterlijk 3 werkdagen van tevoren, zo ben je er zeker van dat je je cheque bij het overhandigingsmoment ook echt kunt uitreiken.

Tot slot kun je de ontvangende instantie vragen om op social media aandacht te besteden aan jouw donatie. Bijvoorbeeld met een foto van de overhandiging van de cheque. Collega’s kunnen daarnaast ook een berichtje plaatsen op Yammer.

Vul onderstaand formulier in om de ambassadeursbijdrage voor jouw instantie aan te vragen.

Versturen
Om het formulier te versturen, klik op de knop 'Verstuur'.