Aanvraagformulier Wensenfonds

Wij raden u aan om de voorwaarden van het Wensenfonds te lezen voordat u de aanvraag instuurt.

Let op: U kunt het aanvraagformulier niet tussentijds opslaan. Maak uw aanvraag bijvoorbeeld eerst in concept in een tekstdocument. Knip en plak uw antwoorden vervolgens in de juiste velden van het aanvraagformulier. Als u het aanvraagformulier lang open laat staan op uw computer, loopt u het risico uw ingevulde antwoorden te verliezen en een foutmelding te ontvangen.

Vereniging, stichting of initiatiefnemer

De aanvrager dient, bij aanvang van de inschrijfperiode, klant te zijn van Rabobank Leiden Katwijk. Wilt u meedoen aan de volgende ronde van het Wensenfonds, neem contact op met onze Bedrijvendesk op telefoonnummer: (071 ) 700 61 00 of Bedrijven@LeidenKatwijk.rabobank.nl.


Contactpersoon
Bijvoorbeeld: 0162-123456
Bijvoorbeeld: 06-12345678
U ontvangt een bevestigingsemail op dit adres.
Vul de informatie over uw project/initiatief in
U heeft nog tekens.

U heeft nog tekens.
U heeft nog tekens.


Een dekkingsplan is een specificatie van de totale kosten van het plan enerzijds en een specificatie hoe te financieren anderzijds.

Plan   Dekking  
Speeltoestellen 2.500 Eigen middelen 1.000
Aanpassing terrein 500 Wensenfonds 500
Onvoorzien 200 Overige fondsen 1.000
    Acties/loterij 700
Totaal 3.200   3.200

U heeft nog tekens.
Doelgroep, bereik, andere partijen en publiciteit
U heeft nog tekens.

U heeft nog tekens.
Let op:
U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestiging wanneer wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Alleen als deze volledig is, wordt de aanvraag in behandeling genomen door de toetsingscommissie.

Vragen:
Heeft u vragen over het Wensenfonds, neem dan contact op met Marketing & Communicatie van Rabobank Leiden-Katwijk: Communicatie@leidenkatwijk.rabobank.nl.