Wensenfonds

Het Rabobank Wensenfonds steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten wij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een opgeknapte keuken voor het buurthuis, middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij je club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten.

Na nominatie door een jury is het aan de klanten van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

Tot en met 22 september was het voor verenigingen en stichtingen mogelijk om een wens in te dienen voor het Rabobank Wensenfonds. Inmiddels zijn de genomineerden bekend gemaakt en kunnen klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk hun stemmen vanaf 25 oktober uitbrengen. 
 

Klik hier voor een overzicht van de winnaars van het Rabobank Wensenfonds 2019


Klik hier voor de voorwaarden van het Rabobank Wensenfonds
Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2016
Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2017
Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2018