Wensenfonds

Het Rabobank Leiden-Katwijk Wensenfonds steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten wij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een opgeknapte keuken voor het buurthuis, middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij uw club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten.

Na nominatie door een jury is het aan de klanten van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

Tot en met 14 oktober 2018 is het mogelijk voor verenigingen en stichtingen die klant zijn van Rabobank Leiden-Katwijk om een wens in te dienen. Begin november maken wij de genomineerden bekend. Vanaf 9 november kunnen leden en klanten hun stemmen uitbrengen op de genomineerden. Na het stemmen volgt eind januari een feestelijke uitreiking per gemeente.

Klik hier om een aanvraag in te dienen.


Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2016
Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2017