Wensenfonds

Het Rabobank Wensenfonds steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten wij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een opgeknapte keuken voor het buurthuis, middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij je club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten.

Na nominatie door een jury is het aan de klanten van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

Tot en met 14 oktober jl. was het mogelijk voor verenigingen en stichtingen die klant zijn van Rabobank Leiden-Katwijk om een wens in te dienen. Begin november werden de genomineerden bekend. Tot en met 25 november kunnen (particuliere) leden en klanten hun stemmen uitbrengen op de genomineerden. Hiervoor ontvingen zij op 9 november een persoonlijke stemcode per post of e-mail. Na het stemmen volgt eind januari een feestelijke uitreiking per gemeente.

Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2016
Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2017
Voorwaarden