Wensenfonds

Het Rabobank Leiden-Katwijk Wensenfonds steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten wij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een opgeknapte keuken voor het buurthuis, middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij uw club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten.

Na nominatie door een jury is het aan de klanten van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

We steunen initiatieven in de categorieën:

  • Zorg, Onderwijs & Duurzaamheid
  • Buurt & wijk
  • Sport & cultuur

Tot en met september 2018 is het mogelijk voor verenigingen/stichtingen die klant zijn van Rabobank Leiden-Katwijk om een wens in te dienen. De vervolgplanning voor deelname aan het Wensenfonds wordt op een later moment bekend gemaakt. Vast staat wel dat begin 2019 de winnaars bekend worden gemaakt.

Klik hier om een aanvraag in te dienen.


Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2016
Klik hier voor een overzicht van de uitgereikte cheques in 2017