Stel je eens voor dat wij de Oegstgeestse leefomgeving nog mooier maken

Oegstgeest is een prachtig dorp! Met mooie wijken, het prachtige kasteel Oud Poelgeest, de Kempenaerstraat en Winkelcentrum Lange Voort en vele unieke initiatieven waar u en wij trots op mogen zijn. Wij nodigen u van harte uit op maandagavond 5 februari om meer te horen over wat Oegstgeest mooi maakt, wat er in 2018 staat te gebeuren en om te zien hoe we het dorp nóg mooier kunnen maken.

Oegst!Live: avond in het teken van Oegstgeest in 2018
Dorpsmarketing Oegstgeest, het Cultuurfonds en Rabobank Leiden-Katwijk organiseren samen de eerste editie van Oegst!Live. Vanaf 20.00 uur maken verschillende organisaties tijdens een feestelijke bijeenkomst kenbaar wat zij in 2018 organiseren en maakt de bank haar donaties uit het Wensenfonds bekend.
Zo staat Jetteke Bolten van het Cultuurfonds stil bij hun plannen voor 2018. En geven Hans Ludo van Mierlo en JanPaul Hinrichs een inkijkje in “Oegstgeest schrijversdorp”. Daarnaast zijn ook het Oegstgeester Dictee en het Osger weekend van de partij.
Maar liefst 4 verenigingen en stichtingen uit Oegstgeest zijn genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. Op deze avond maken we bekend wie van hen een cheque ontvangt om hun wens in vervulling te laten gaan. Kan het Dorpscentrum straks een beamer en projectiescherm aanschaffen en kan Basisschool Het DOK straks een speeldak in gebruik nemen? Het blijft nog even een verrassing.
Natuurlijk wordt er ook voor entertainment gezorgd. Het wordt een leuke avond!

Tijd en locatie
Wij ontvangen u graag vanaf 19.30 uur in het clubhuis van ASC op sportpark Overveer aan de Abtspoelweg 21 in Oegstgeest. Het programma start om 20.00 uur en rond 21.30 uur sluiten we af met een borrel. Bij het sportpark is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan tot maandag 29 januari a.s. door hier te klikken. Een aantal dagen voorafgaand aan het evenement ontvangt u nog een e-mail met de laatste informatie.