Stel je eens voor dat wij de Leidse leefomgeving nog mooier maken

Leiden is een prachtige stad! Met mooie wijken, een historische binnenstad en vele unieke initiatieven waar u en wij trots op mogen zijn. Wij nodigen u van harte uit op maandagavond 29 januari bij Gebr. de Nobel om meer te horen over wat Leiden mooi maakt en te zien hoe we de stad nóg mooier kunnen maken.

Leidse avond
Wat dacht u van het Leidse Singelpark? Het potentieel langste park van Europa is uniek in zijn soort. Ellen Simons vertelt onder meer over de ambities en de totstandkoming ervan en wat het park Leiden te bieden heeft.
Maar liefst 19 Leidse verenigingen en stichtingen zijn genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. Op deze avond maken we bekend wie van hen een cheque ontvangt om hun wens in vervulling te laten gaan. Kan de Speelgoedbank nieuw speelgoed aanschaffen en krijgt Speeltuin Zuiderkwartier een bijdrage voor hun nieuwe clubgebouw? Het blijft nog even een verrassing.

Samen met onze Leidse collega’s informeert Directievoorzitter Erik Versnel u over hoe we als Rabobank Leiden-Katwijk bijdragen aan onze mooie stad. Natuurlijk wordt er ook voor entertainment gezorgd. Het wordt een leuke avond!

Tijd en locatie
Wij ontvangen u graag vanaf 19.30 uur bij Gebr. de Nobel in de Marktsteeg 8 in Leiden. Het programma start om 20.00 uur en rond 21.30 uur sluiten we af met een borrel.
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder de Lammermarkt (Lammermarkt 20P in Leiden). U ontvangt van ons een uitrijkaart voor deze garage.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan tot en met woensdag 24 januari a.s. door hier te klikken. Een aantal dagen voorafgaand aan het evenement ontvangt u nog een e-mail met de laatste informatie.