Stel je eens voor dat wij de Leiderdorpse leefomgeving nog mooier maken

Helaas is aanmelden voor deze avond niet meer mogelijk. Wilt u graag op een van onze andere klantavonden aanwezig zijn?
Klik dan hier.

Leiderdorp is een prachtig dorp! Met mooie wijken, De Bloemerd, met toegang tot het Groene Hart en vele unieke initiatieven waar u en wij trots op mogen zijn. Ook op het gebied van ondernemerschap groeit en bloeit Leiderdorp.

Wij nodigen u van harte uit op woensdagavond 31 januari bij het Gemeentehuis. Op die avond reikt de Leiderdorpse Ondernemersvereniging haar Ondernemersprijzen uit en maken wij o.a. bekend welke verenigingen en stichtingen hun wens kunnen laten uitkomen naar aanleiding van hun deelname aan het Wensenfonds. Samen maken we Leiderdorp nóg mooier.

Avond in het teken van Leiderdorp
De Leiderdorpse Ondernemersvereniging is onze gastheer op 31 januari. Zij reiken de aanmoedigings- en publiekprijs uit aan een Leiderdorpse ondernemer. En daarnaast wordt de juryprijs uitgereikt: wie mag zich een jaar lang dé Leiderdorpse ondernemer van 2018 noemen?
Samen met onze collega’s uit Leiderdorp informeert Directievoorzitter Erik Versnel u over onze bijdragen aan de mooie gemeente. Maar liefst 8 verenigingen en stichtingen uit Leiderdorp zijn genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. We maken bekend wie van hen een cheque ontvangt om hun wens in vervulling te laten gaan. Kan de Leiderdorpse Reddingsbrigade nieuw lesmateriaal aanschaffen en het Leiderdorps Museum het erfgoed digitaliseren? Het blijft nog even een verrassing.

Tijd en locatie
Wij ontvangen u graag vanaf 19.30 uur in het Gemeentehuis aan de Willem-Alexanderlaan 1 in Leiderdorp. Het programma start om 20.00 uur en rond 22.00 uur sluiten we af met een borrel. Bij het gemeentehuis is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan tot en met donderdag 25 januari a.s. door hier te klikken. Een aantal dagen voorafgaand aan het evenement ontvangt u nog een e-mail met de laatste informatie.