Stel je eens voor dat wij de Katwijkse leefomgeving nog mooier maken

Helaas is aanmelden voor deze avond niet meer mogelijk. Wilt u graag op een van onze andere klantavonden aanwezig zijn?
Klik dan hier.

Katwijk, Rijnsburg én Valkenburg zijn prachtige dorpen! Met mooie wijken, het strand en vele unieke initiatieven waar u en wij trots op mogen zijn. Wij nodigen u van harte uit op dinsdagavond 30 januari bij TriPodia om meer te horen over hoe het met uw Rabobank gaat, om te zien hoe we de dorpen nóg mooier kunnen maken met donaties uit he Wensenfonds en de ontwikkeling van Vliegveld Valkenburg.

Avond in het teken van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg
Een van de unieke plaatsen in de gemeente is Vliegveld Valkenburg. De ontwikkeling van het gebied en de start van Drone Valley zijn actuele onderwerpen. Wethouder Klaas Jan van der Bent vertelt onder meer over de totstandkoming ervan, de woningbouw, wat dit gebied de gehele gemeente te bieden heeft en wat de ambities zijn.
Maar liefst 24 verenigingen en stichtingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. Op deze avond maken we bekend wie van hen een cheque ontvangt om hun wens in vervulling te laten gaan. Kan Basisschool de Duinroos hun buurtkamer inrichten en Gymnastiekvereniging “De Valken” nieuwe turnmaterialen aanschaffen? Het blijft nog even een verrassing.

Samen met onze collega’s uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg informeert Directievoorzitter Erik Versnel u over hoe het gaat met Rabobank Leiden-Katwijk en onze bijdragen aan de mooie gemeente. Natuurlijk wordt er ook voor entertainment gezorgd. Het wordt een leuke avond!

Tijd en locatie
Wij ontvangen u graag vanaf 19.30 uur bij TriPodia aan het Hoornesplein 155 in Katwijk. Het programma start om 20.00 uur en rond 22.00 uur sluiten we af met een borrel. Parkeren is mogelijk achter het Hoornesplein, aan de achterkant van TriPodia.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan tot en met donderdag 25 januari a.s. door hier te klikken. Een aantal dagen voorafgaand aan het evenement ontvangt u nog een e-mail met de laatste informatie.