Exclusief voor leden

Ledenaanbiedingen

Als coöperatieve bank bieden we onze leden een ledenvoordeelprogramma aan. Deze bestaat uit landelijke en lokale aanbiedingen.
Kijk hier voor landelijke ledenaanbiedingen.

Lokale ledenaanbieding:
Met korting naar Wolkers-expositie
Rond de tiende sterfdag van Jan Wolkers wordt op Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest een expositie gehouden van schilderijen van deze veelzijdig kunstenaar. Deze unieke expositie is voor het publiek geopend van 18 tot en met 26 oktober. De toegangsprijs is € 5,00.

20% korting voor klanten van de Rabobank
Speciaal voor onze klanten biedt de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest toegangskaarten aan met 20% korting. U betaalt dus € 4,00 per persoon. Kaarten zijn hier te bestellen en tijdens de expositie aan de kassa. Gebruik hiervoor de kortingscode RABO19102007.

De expositie geeft een unieke kijk in de werken van Jan Wolkers. En daarmee in zijn jeugd. Landgoed Oud-Poelgeest speelde een belangrijke rol in de jeugd van Jan Wolkers. De expositie omvat oliverfschilderijen, aquarellen en tekeningen. Topstuk van de expositie is ‘het grote gele doek’, het laatste grote werk van Wolkers. De expositie ‘Jan Wolkers terug naar Oegstgeest’ is onderdeel van de Wolkersweken in Oegstgeest, die onder coördinatie van de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest worden gehouden bij gelegenheid van zijn tiende sterfdag. Twee weken lang vinden er tal van activiteiten plaats waarin de beeldhouwer-schilder-schrijver centraal staat. Kijk voor meer informatie op www.dorpsmarketingoegstgeest.nl.

Culinair genieten en fietsen in de regio
Culinair genieten en een sportieve bezigheid in één. Fietsculinair heeft een arrangement met een fietstocht van ongeveer 30 kilometer. Tijdens de vier tussenstops geniet u van een hapje of een drankje bij de aangesloten restaurants in de regio. Leden van Rabobank Leiden-Katwijk ontvangen maar liefst 20% korting van Fietsculinair. Kijk voor meer informatie op www.fietsculinair.nl.

Activiteiten

We organiseren doorlopend en regelmatig lokale activiteiten. Bijvoorbeeld om advies te geven, maar ook om kennis te delen of om klanten of partijen met elkaar in contact te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het inloopspreekuur voor hypotheken of startende ondernemers, Ondernemersdag071 en de ledendag. 

Op onze website (onderdeel 'activiteiten') vindt u een overzicht.