Uitnodiging voor: De Avond van...


Donderdag 24 oktober 2019

Op 25, 26, 27 en 28 november aanstaande organiseert Rabobank Leiden-Katwijk wederom De Avond van Katwijk, Leiden, Leiderdorp en OEGST!LIVE. Van de TheaterHangaar in Valkenburg naar het Scheltemacomplex in Leiden. Via Voetbalvereniging RCL in Leiderdorp naar het Dorpscentrum in Oegstgeest.

Elke avond staat in het teken van het dorp of de stad en heeft dus een uniek en lokaal programma. En is speciaal voor klanten van de bank.  In Katwijk besteden we aandacht aan de Topsportgemeente van 2018 en aan de ontwikkelingen bij Drone Valley op Vliegveld Valkenburg. In Leiden hoor je alles over waarom Leiden geen toeval is en onze stad zóveel moois te bieden heeft. In Leiderdorp geven we het podium aan het verenigingsleven van het dorp. En tijdens Oegst!Live krijgen onder andere De Voskuyl, De Boeg, Dorpsmarketing en het Cultuurfonds het podium.

“Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken regio Leiden-Katwijk mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de maatschappij. En dit ondersteunen wij graag”, aldus Erik Versnel (directievoorzitter). Tijdens de klantavonden worden daarom de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend gemaakt.

Met andere woorden: 100% lokaal en de moeite waard om bij aanwezig te zijn.

Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk en wil jij je alvast aanmelden voor een van de klantavonden? Meld je dan aan via onderstaande button. Graag tot dan!

Klik hier om je aan te melden

Maandag 25 november – De Avond van Katwijk – TheaterHangaar in Valkenburg
Dinsdag 26 november – De Avond van Leiden – Scheltemacomplex in Leiden
Woensdag 27 november – De Avond van Leiderdorp – RCL in Leiderdorp
Donderdag 28 november – OEGST!Live – Dorpscentrum Oegtsgeest