Rabobank verlengt sponsorovereenkomst met Alecto


Donderdag 4 juli 2019

Leiderdorp - Rabobank is al jaren de trouwe hoofdsponsor van Alecto. Wij zijn trots om te delen dat deze sponsorovereenkomst is verlengd. Ook de komende drie jaar blijft Rabobank een partner van onze vereniging. ‘We kunnen niet zonder deze steun, en die van andere sponsoren’ aldus voorzitter Bart Kerkmeer. Nieuw is dat Rabobank straks niet alleen op het nieuwe Alecto tenue van de eerstelijns teams staat, maar op het nieuwe tenue van alle leden.

Zichtbaarheid via de vereniging
Voorzitter Bart Kerkmeer was samen met penningmeester Dennis van der Linde voor de zomer al regelmatig in gesprek met Rabobank om de mogelijkheden rondom sponsoring te verkennen. ‘Als bestuur van Alecto zijn we erg tevreden met deze uitkomst en met de Rabobank als partner voor de komende drie jaar’, aldus Bart Kerkmeer. ‘Onze nieuwe overeenkomst houdt onder meer in dat de Rabobank de naam van ons hoofdveld blijft dragen. Ook zal straks ieder Alecto-lid een nieuw tenue dragen met exclusief het logo van de Rabobank erop. Samen gaan we hiermee, en met een aantal andere activiteiten, de zichtbaarheid en het merk van Rabobank in de regio de komende jaren groter maken.’

Rabobank gelooft in de kracht van (hockey)verenigingen
“Een hockeyvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. Verenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar. En zijn goed voor de vitaliteit van mensen. Als Rabobank dragen wij daar graag onze steentje aan bij”, aldus Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. Hij vervolgt “Ik kijk uit naar de vernieuwde samenwerking. Alecto is een mooie en bloeiende vereniging in Leiderdorp; als dichtbij en betrokken bank maken we daar graag onderdeel van uit.

Meer dan alleen tenues
Naast dat de bank zichtbaar is op de vereniging is de bank ook actief betrokken bij het Scholieren Hockeytoernooi, waarmee de vereniging jaarlijks kinderen enthousiast maakt voor sporten en hockey in het bijzonder.