Stemming Wensenfonds geopend


Zaterdag 25 november 2017

Een deel van de winst van Rabobank Leiden-Katwijk wordt jaarlijks teruggegeven aan uw en onze omgeving via het Rabobank Wensenfonds. Klanten en leden bepalen aan welke verenigingen en stichtingen dit geld wordt toegekend. Klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk hebben namelijk de mogelijkheid om drie of vier stemmen van € 25,- te verdelen.

Nominaties
De jury van het Rabobank Wensenfonds heeft 55 wensen uit Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg en Valkenburg genomineerd. Het is nu aan leden en klanten om (digitaal) te stemmen op de genomineerden. Om voor een donatie in aanmerking te komen heeft een genomineerde wens tenminste 50 stemmen nodig. En hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage aan de wens*.

Klik hier om de genomineerden te bekijken.

Laat uw stemmen gelden vóór 17 december
Klanten en leden kunnen stemmen uitbrengen op hun favoriete wensen. Iedere stem is € 25,00 waard. Klanten kunnen drie stemmen uitbrengen, leden vier.

Op zaterdag 25 november hebben klanten en leden een stempas per e-mail of post ontvangen met hun gebruikersnaam en unieke code. Klik op onderstaande link om uw stemmen direct uit te brengen. Dit kan tot en met 17 december.

KLIK HIER OM UW STEMMEN UIT TE BRENGEN!

* Met een maximum van het door de verenigingen of stichting aangevraagde bedrag.