Stel je eens voor dat we onze regio nog mooier kunnen maken


Vrijdag 12 januari 2018

Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Wij mogen trots zijn op onze regio. Denk bijvoorbeeld aan het historische centrum van Leiden, Vliegveld Valkenburg, het strand in Katwijk, de toegang tot het Groene Hart vanuit Leiderdorp en de bedrijvigheid rondom het Floraterrein in Rijnsburg. En dan de mooie wijken, verenigingen en stichtingen niet te vergeten.

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over wat onze dorpen en stad zo mooi maakt, hoe we het nóg mooier kunnen maken en op welke manier Rabobank Leiden-Katwijk daar een steentje aan bijdraagt. Daarom organiseren wij in januari en februari vier bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden resp. plaats in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest.

Inhoud van de bijeenkomsten
Tijdens deze feestelijke avond vertellen onze collega’s en directievoorzitter Erik Versnel u meer over hoe het gaat met uw Rabobank en onze bijdragen aan de mooie gemeenten. Daarnaast zijn er een of meerdere sprekers en wordt ook entertainment niet vergeten. Want het wordt een leuke avond! Elke avond heeft een eigen programma en invulling.

Uitreiking cheques aan genomineerde wensen
Maar liefst 55 verenigingen en stichtingen werden genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. Op deze avond maken we bekend wie van hen genoeg stemmen, van onze klanten, hebben gekregen en dus een cheque ontvangen om hun wens in vervulling te laten gaan.

De avonden vinden plaats op:

Klik voor meer informatie over het programma en aanmelden op de gewenste datum.

Graag tot ziens op een van de avonden.