Schrijf jouw club nu in voor Rabo ClubSupport


Maandag 7 september 2020

Verenigingen en stichtingen zijn ongelofelijk waardevol omdat ze ons bij elkaar brengen. Een club is namelijk meer dan een club. Het is de vertrouwde plek waar mensen samenkomen, waar iedereen elkaar kent, helpt en je jezelf kunt zijn.

Jouw stem is geld waard!

Als coöperatieve bank investeert Rabobank met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en financiele middelen in verenigingen en stichtingen. Zo kunnen we met elkaar ons land - buurt voor buurt - sterker en toekomstbestendig maken. Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club een financiele ondersteuning ontvangt. Kortom, jouw stem is geld waard! Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Start Rabo ClubSupport

Rabobank Leiden-Katwijk stelt in 2020 in totaal € 200.000,- beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Maandag 31 augustus start de inschrijfperiode en kunnen lokale clubs, verenigingen en stichtingen zich inschrijven. Dit kunnen zij tot en met 30 september doen met de unieke inschrijflink. Clubs en verenigingen hebben een persoonlijke code per mail ontvangen. Heb jij als vereniging of stichting geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over Rabo ClubSupport lees je hier.