Dichterbij Leiden-Katwijk


Maandag 2 juli 2018

De Rabobank wil samen met klanten de leef- en werkomgeving in de regio Leiden-Katwijk sterker maken. Wij zijn er in de eerste plaats om te helpen bij het realiseren van de ambities van onze klanten. Bovendien voelen wij ons medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze omgeving.

Dichter bij de klant
We willen de meest klantgerichte bank van Nederland zijn, de dichtbij-bank. Zowel online, via de app en social media, als fysiek, via de kantoren maar ook via de onze mobiele adviseurs en onze aanwezigheid in de Calla in Rijnsburg en in De Zwanenburg in Katwijk. Zakelijke accountmanagers zijn regelmatig te vinden bij AREA071, PLNT, Ondernemershuis Katwijk of op het Leiden Bio Science Park. Medewerkers van de Rabobank wonen bovendien ook bij je in de buurt. Of je komt ze tegen bij de plaatselijke voetbalclub of bij een muziekfestival.

Samen groeien
De Rabobank draagt bij aan de ontwikkeling van individuele mensen, van sectoren en van de samenleving als geheel. We stimuleren de vitaliteit van lokale gemeenschappen. We stimuleren mensen om regie te pakken op een gezonde financiële toekomst. Omdat uit onderzoek blijkt dat veel mensen zich hier zorgen over maken. We bespreken dit met klanten en bekijken samen wat ze nu kunnen doen om financieel zelfredzaam te worden en te blijven. Ook als het minder goed gaat, zijn we er voor onze klanten! We helpen ondernemers gezond te groeien en verbinden mensen en organisaties met elkaar. Want als het goed gaat met onze klanten, dan gaat het ook goed met ons.
Ondernemersdag071 is een voorbeeld van hoe we samen met partners ondernemers helpen groeien. Door ze te inspireren, te helpen met actuele uitdagingen maar ook door ze bij elkaar te brengen. Dat levert nieuwe zakelijke verbindingen en dus ook kansen op.

Meer dan een bank
Omdat Rabobank een coöperatieve bank is stellen we een deel van onze winst beschikbaar voor het versterken van de lokale samenleving in de gemeenten Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. We doen aan sponsoring en steunen vele maatschappelijke initiatieven via het Wensenfonds.

Leefomgeving versterken
Verenigingen, stichtingen en clubs in sport en cultuur hebben een belangrijke maatschappelijke rol. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst. Daarom zijn we vanuit de Rabobank sterk betrokken bij het verenigingsleven. Niet alleen op financieel gebied maar ook via

vrijwilligersinzet van onze medewerkers. Het is een community waar we graag een onderdeel van zijn. We zijn bij het ondernemersplein in Katwijk, de koningsspelen in Leiden en bij de Lakenfeesten. We zijn erbij als VV Katwijk kampioen wordt en als ZZ Leiden in de finale van de play-offs speelt. Maar ook als VV Udo en VV Oegstgeest fuseren tot FC Oegstgeest en als ARC een nieuw clubgebouw nodig heeft. Of als LSC Alecto een opblaashal bouwt.

Huis-aan-huis
Via ons nieuwe magazine Dichterbij Leiden-Katwijk, houden wij je op de hoogte van wat er speelt. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze klanten en partners. Deze week valt de eerste editie bij je op de deurmat die huis-aan-huis verspreid wordt. Ook een voorbeeld van hoe we nog dichterbij willen komen. We wensen je veel leesplezier. Ook als je geen klant bent bij de Rabobank. Lees hier de digitale versie: http://rabo.nl/vvhe6tzy