Schrijf je nu in voor de klantavonden


Vrijdag 4 januari 2019

Dat onze regio veel te bieden heeft, hoeven we de inwoners van de verschillende kernen niet te vertellen. De Leidenaren, Leiderdorpers, Katwijkers, Rijnsburgers, Valkenburgers en Oegstgeestenaren zijn trots op hun dorp of stad. Maar wat maakt het dorp of de stad nou zo mooi?

Tijdens feestelijke avonden, georganiseerd door Rabobank Leiden-Katwijk, geven verschillende organisaties een kijkje achter hun schermen en welke impact zij hebben op de regio. De klantavonden vinden plaats op 28, 29, 30 en 31 januari aanstaande.

Samen de regio Leiden-Katwijk mooier maken

Veel organisaties en vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor projecten en/of evenementen regio Leiden-Katwijk. Denk aan de Kippenloop in Katwijk, die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Of Langer Zelfstandig Leven Oegstgeest die met het mooie project “Ken je Buren” dorpsbewoners motiveert elkaar een handje mooier te maken.
En ken je de “Duurzaamste kilometer” in Leiden al? Dit initiatief verbindt het Stationsplein met het begin van de Willem de Zwijgerlaan en ondergaat momenteel een metamorfose om er zo een gezonder en duurzamer stuk stad van te maken. In Leiderdorp is een rookvrije omgeving (voor de jeugd) een belangrijk onderwerp. Samen met honderden vrijwilligers, samen met grote én kleine partners uit de gemeente en stad, samen maken zij de regio mooier.

“Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken regio Leiden-Katwijk mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de maatschappij. En dit ondersteunen wij graag”, aldus Erik Versnel (directievoorzitter). Tijdens de klantavonden worden daarom de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend gemaakt.

Uiteraard wordt er ook voor entertainment gezorgd! Het belooft een mooie avond te worden. Ben je klant van Rabobank Leiden-Katwijk? Dan nodigen wij je uit om aanwezig te zijn bij een van de klantavonden. Klik hier om je aan te melden voor een van de klantavonden. 

  • Maandag 28 januari – Gebr. de Nobel in Leiden – Ontvangst 19:30 uur
  • Dinsdag 29 januari – TriPodia in Katwijk – Ontvangst 19:30 uur
  • Woensdag 30 januari – RCL in Leiderdorp – Ontvangst 19:30 uur
  • Donderdag 31 januari – Dorpscentrum Oegstgeest – Ontvangst 19:30 uur