RCL verlengt partnership met Rabobank


Woensdag 28 augustus 2019

‘Binnen onze club is sponsoring een belangrijk thema. Sport en sponsoring zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden’. Met Rabobank gaat dit nog verder en hebben we echt een partnership’, zegt Dick van der Bijl, voorzitter van RCL. Rabobank en wij zijn blij dat het partnership is verlengd met drie jaar.’

RCL is een bloeiende vereniging in Leiderdorp met meer dan 1.200 leden. Op woensdag 28 augustus jl. is tijdens de 33e editie van de Rabobank Voetbalstart het contract ondertekend. Tot en met 2022 kan de club rekenen op steun van Rabobank Leiden-Katwijk.

Samen voor een betere leefomgeving
Net als voorgaande jaren blijft de Rabobank ook hoofdsponsor van de Rabobank Voetbalstart. Ook adopteert Rabobank de komende drie jaar de “Champions League” de interne competitie voor de jongste jeugd van RCL. Daarnaast ondersteunt Rabobank Leiden-Katwijk met RCL een betere sportomgeving met maatschappelijke projecten zoals Walking Voetbal.

Rabobank gelooft in de kracht van voetbalverenigingen
‘’Een voetbalvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. De vrijwilligers, leden en hun familieleden vormen belangrijke sociale netwerken en zijn een hoeksteen in onze samenleving. RCL is een actieve voetbalclub. Ik ben onder de indruk van de vele activiteiten die ze organiseren en de vernieuwing die ze continue proberen door te voeren in de sport, accommodatie en maatschappelijke bijdrage in Leiderdorp. Als Rabobank dragen wij daar graag ons steentje aan bij’’, aldus Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. “Ik geloof sterk in de kracht van sportverenigingen in de regio. ‘’Verenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar en dragen bij aan vitaliteit. RCL is daar met de vele activiteiten een prachtig voorbeeld van’’. Wij zijn trots dat we het partnership hebben verlengd.