Rabobank Wensenfonds: De inschrijving is geopend!


Dinsdag 31 juli 2018

Zoals u van ons weet, waarderen wij initiatieven, ambities en creativiteit van verenigingen en stichtingen die het sociale, culturele of economische leven in onze omgeving structureel versterken. Het creëren van een mooi speeldak, het aanschaffen van een duo-fiets om met ouderen op pad te gaan. Of het opknappen van een keuken waar heerlijke maaltijden worden klaargemaakt voor daklozen en mensen met een laag inkomen. Via het Rabobank Wensenfonds gaan jaarlijks tientallen wensen in vervulling.

Ook in 2018 organiseren wij het Rabobank Wensenfonds. En de inschrijving is geopend! Tot en met 14 oktober kun je een wens indienen voor jouw vereniging of stichting.

Hoe werkt het?
Er kunnen wensen worden ingediend voor projecten of initiatieven die worden uitgevoerd in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en/of Oegstgeest. Het indienen van wensen is mogelijk tot en met 14 oktober 2018.

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan het Rabobank Wensenfonds. 

Wat gebeurt er daarna?
Na 14 oktober nomineert een commissie, bestaande uit ledenraadsleden en medewerkers van Rabobank Leiden-Katwijk, de inzendingen. Begin november maken wij de genomineerden bekend. Vanaf 9 november kunnen leden en klanten hun stemmen uitbrengen op de genomineerden. Na het stemmen volgt eind januari een feestelijke uitreiking per gemeente.

Wat is jullie wens? Dien hem hier meteen in en wie weet gaat jullie wens in vervulling!