104 genomineerden Wensenfonds


Vrijdag 9 november 2018

Dit jaar dienden meer dan 140 verenigingen en stichtingen een aanvraag in bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Wederom een nieuw record voor het initiatief en dus een blijk van behoefte bij verenigingen en stichtingen. De selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s van de bank, nomineerde 104 wensen. Vanaf 9 tot en met 25 november konden klanten en leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete clubwensen. Daarvoor ontvingen zij een stemcode per e-mail of post.

Klik hier voor een overzicht van de genomineerden

Het Wensenfonds versterkt
‘Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving’. Aldus Erik Versnel, directievoorzitter. ‘Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven’.

Jouw stem geeft de doorslag
Door te stemmen bepaal jij als (particuliere) klant of lid van Rabobank Leiden-Katwijk welke wensen uitkomen én welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Per e-mail of post ontvang je op 9 november een persoonlijke inlogcode om drie stemmen van € 15 te verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om € 60 te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Deze stem kun je naar eigen wens inzetten. Via www.dichterbijleidenkatwijk.nl je terecht om jouw stemmen uit te brengen, dit is mogelijk van 9 tot en met 25 november.

Bekendmaking winnaars
Eind januari vindt de bekendmaking van de winnaars plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst voor klanten van de bank.

  • Maandag 28 januari bij Gebr. De Nobel in Leiden
  • Dinsdag 29 januari bij TriPodia in Katwijk
  • Woensdag 30 januari bij RCL in Leiderdorp
  • Donderdag 31 januari in het Dorpscentrum in Oegstgeest
     
  • Totaaloverzicht per kern.pdf