De genomineerden zijn bekend!


Vrijdag 4 oktober 2019

Dit jaar dienden meer dan 148 verenigingen en stichtingen een aanvraag in bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Afgelopen week kwam de selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s van de bank, bijeen en nomineerde maarliefst 111 wensen uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Vanaf 25 oktober kunnen klanten en leden van de bank hun stemmen uitbrengen op deze genomineerde wensen. 

Klik hier voor een overzicht van de genomineerden.

Het Wensenfonds versterkt
‘Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving’. Aldus Erik Versnel, directievoorzitter. ‘Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven’. 

Klanten én leden aan zet. 
Het is nu aan de klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk welke wensen uitkomen en welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Vanaf 25 oktober hebben zij de mogelijkheid om drie stemmen van € 15 te verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om € 60 te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Blijf via DichterbijLeidenKatwijk.nl op de hoogte van alle informatie rondom het Rabobank Wensenfonds.