Stem nu op jouw favoriete wensen!


Vrijdag 4 oktober 2019

Dit jaar dienden meer dan 148 verenigingen en stichtingen een aanvraag in bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Eind september kwam de selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s van de bank, bijeen en nomineerde maarliefst 111 wensen uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. 

Klik hier voor een overzicht van de genomineerden.

Stem nu op jouw favoriete wensen! 
Het is nu aan jou, als klanten en /of lid van Rabobank Leiden-Katwijk welke wensen uitkomen en welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Sinds 25 oktober* kun je jouw 3 stemmen van € 15 verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om € 60 te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Daarnaast is er nog een extra stem voor de genomineerden van het Fonds Buitenlandse Projecten. 

Klik hier om te stemmen!

Het Wensenfonds versterkt
‘Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving’. Aldus Erik Versnel, directievoorzitter. ‘Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven’. 

Blijf via DichterbijLeidenKatwijk.nl op de hoogte van alle informatie rondom het Rabobank Wensenfonds. 

*Klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk hebben op 25 oktober een stemcode per e-mail of per post ontvangen.