Rabobank verlengt sponsorcontract met Valken ’68


Zaterdag 11 mei 2019

Zaterdag 11 mei heeft André de Vries, namens Rabobank Leiden-Katwijk, zijn handtekening gezet onder een driejarig sponsorcontract met de Valkenburgse trots van het voetbal. Tot en met 2022 kan de club rekenen op steun van de lokale bank. “We kunnen niet zonder deze steun, en die van andere sponsoren” aldus Valken-voorzitter Jaap Janssen. Samen hebben we prachtige plannen voor de komende drie jaar. Onder andere op het gebied van verduurzaming en natuurlijk het familietoernooi.

Hoofdsponsor van de F-teams
Net als voorgaande jaren blijft de Rabobank hoofdsponsor van de F-teams en is het logo terug te zien op de shirtjes van jongens en meisjes. Ook voegt de bank, net als voorgaande jaren, weer een leuk onderdeel toe aan de Rabobank Familiedagen.

Samen voor een betere leefomgeving
Naast een financiële bijdrage wil Rabobank Leiden-Katwijk ook voor impact zorgen bij Valken ’68 en actief een bijdrage leveren aan een betere sportomgeving. Zo wordt een duurzame levensstijl actief gestimuleerd. Denk hierbij aan een waterpomp om het drinken van kraanwater te stimuleren en natuurlijk het gebruik van plastic te verminderen. Ook doorloopt de vereniging een verduurzamingstraject van het sportpark, in samenwerking met NOC-NSF.

Rabobank gelooft in de kracht van voetbalverenigingen
‘’Een voetbalvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. De vrijwilligers, leden en hun familieleden vormen belangrijke sociale netwerken en zijn een hoeksteen in onze samenleving. Als Rabobank dragen wij daar graag onze steentje aan bij’’, aldus Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. Hij gelooft sterk in de kracht van voetbalverenigingen in de regio. ‘’Voetbalverenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar’’.