Rabobank Leiden-Katwijk zet zich in voor WeHelpen.nl


Maandag 22 juni 2015

Vrijdag 18 juni jl. werd voor de gemeente Katwijk WeHelpen.nl gepresenteerd. De gebeurde tijdens een feestelijk benefietconcert van Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg. Rabobank Leiden-Katwijk is lid van de coöperatie WeHelpen.

Wat is WeHelpen
WeHelpen is een coöperatie en opgericht door Achmea, Bureauvijftig, CZ, Menzis, PGGM, Rabobank, The Caretakers en VitaValley. Zij stimuleren het bieden van hulp en het helpen van elkaar via de website www.wehelpen.nl.Op WeHelpen.nl kun je hulp vragen en hulp aanbieden. Ook kun je samen met bekenden zorgen voor een hulpnetwerk voor een ander. Op WeHelpen.nl vind je hulpvragen en mensen die hulp aanbieden. Zelf kun je gemakkelijk een account aanmaken en meehelpen. Met WeHelpen.nl help je mee. WeHelpen is gratis en voor iedereen.

Unieke samenwerking
Op initiatief van Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg is inmiddels een vruchtbare samenwerking ontstaan. Zij bracht partijen rond de tafel zoals Welzijnskwartier Katwijk, gemeente Katwijk en de Rabobank. Wethouder Mostert heeft ervoor gezorgd dat de gemeent Katwijk zich heeft aangesloten bij WeHelpen.nl Er is zelfs  een eigen website: www.wehelpen.nl/gemeentekatwijk. Op vrijdag 19 juni is deze website ‘live’ gegaan.

Wat betekent WeHelpen voor u
WeHelpen is voor iedereen. Jong en oud, hulp aanbiedend of hulp vragend. U kunt uw hulpvraag of aanbod niet alleen aanbieden op de website, maar het is belangrijk deze ook te promoten binnen familie, vrienden-  en kennissenkring. Maak een eigen profiel aan te maken en zo iets voor een ander te betekenen of om een hulpvraag kenbaar te maken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de korte promo van WeHelpen.