Rabobank Leiden-Katwijk verhuist in 2018 binnen Katwijk


Donderdag 15 juni 2017

Eind juni gaat het pand van Rabobank Leiden-Katwijk aan de Rogstraat 2 in de verkoop. In het eerste kwartaal van 2018 verhuizen we naar de Valkenburgseweg 2 in Katwijk. Aanleiding daarvan is dat de Rabobank in beweging is. Door de interne veranderingen, zijn diverse medewerkers op een regionale of centrale locatie in Nederland gaan werken. Daarnaast is Het Nieuwe Werken al jaren gebruikelijk binnen Rabobank Leiden-Katwijk. Diverse collega’s werken regelmatig op externe locaties waaronder Flora Holland, Ondernemershuis Katwijk, HUBspot in Leiden en AREA071 in Leiderdorp. En uiteraard bij een van onze eigen kantoren in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest.

Het gevolg hiervan is dat het pand aan de Rogstraat te groot is geworden voor het aantal medewerkers. Daarom kiezen we ervoor om het pand aan de Rogstraat te verkopen.

Rabobank blijft in Katwijk
Veel ondernemers en inwoners van de gemeente Katwijk zijn klant bij Rabobank Leiden-Katwijk. Daarom blijven we in Katwijk. We gaan werken vanuit ons voormalige pand aan de Valkenburgseweg 2. Een fraaie en centrale locatie in de gemeente Katwijk met goede mogelijkheden voor een bankhal, ontmoetingsruimte, spreekkamers en een aantal werkplekken. We willen van het pand een mooie ontmoetingsruimte maken voor de lokale gemeenschap. We blijven daarmee dichtbij en betrokken in Katwijk!

Verkoop pand Rogstraat
Het pand aan de Rogstraat 2 staat vanaf eind juni in de verkoop via Rabobank Onroerend Goed. De planning is dat we in het eerste kwartaal van 2018 verhuizen naar de Valkenburgseweg 2. Tot de verhuizing kunt u voor uw bankzaken terecht op ons vertrouwde adres aan de Rogstraat 2.

Voor de geld- en andere automaten wordt bekeken waar deze gevestigd worden; in ons huidige pand aan de Rogstraat, in ons nieuwe pand aan de Valkenburgseweg, op een alternatieve locatie of op beide locaties. Er wordt nog gezocht naar een geschikte oplossing voor de safeloketten die nu nog aan de Rogstraat 2 gevestigd zijn. Klanten die een safeloket gebruiken worden hierover tijdig geïnformeerd.