Project Kunst in Katwijk organiseert prijsvraag


Maandag 3 augustus 2015

In het centrum van Katwijk zijn gedurende de maand augustus in diverse winkels, apotheken, gemeentehuis, bibliotheek, museum en DunaAtelier oude foto’s en afbeeldingen van schilderijen te bewonderen van het Katwijk van de vorige eeuw, de tijd dat Katwijk floreerde als  kunstenaarskolonie.

Doe mee aan de prijsvraag
Deelnemers aan de prijsvraag kunnen vragen beantwoorden behorend bij de afbeeldingen op de verschillende locaties in Katwijk en één van de reproducties winnen. Daarvoor is minimaal één antwoord nodig op het antwoordformulier. Dit formulier ligt bij de kassa van de winkel of bij het schilderij van de betreffende locatie. Het antwoordformulier kan worden ingeleverd in het Katwijks Museum, Voorstraat 46, Katwijk of bij het DunaAtelier, Boulevard 73, Katwijk.
Kijk voor het wedstrijdreglement op www.kunstinkatwijk.nl.Hier ook meer informatie en het volledige activiteitenprogramma van Kunst in Katwijk.

Blijven herinneren
Deze prijsvraag vindt plaats in het kader van Kunst in Katwijk: een cultureel programma om Katwijk als kunstenaarsdorp te blijven herinneren, de aantrekkingskracht van het dorp op hedendaagse kunstenaars te laten zien en het culturele aanbod in Katwijk uit te breiden. Kunst in Katwijk is een initiatief van de Gemeente Katwijk, het Katwijks Museum en Stichting Kunstvereeniging Katwijk.

Rabobank Leiden-Katwijk is promoting partner van het Katwijks Museum.