Partnership tussen Rijnsburgse Boys en Rabobank verlengd met drie jaar.


Maandag 15 juli 2019

‘Binnen onze club is sponsoring een belangrijk thema. Sport en sponsoring zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden’, zegt Ad Hendriksen, voorzitter van Rijnsburgse Boys. ‘Onze sponsors helpen ons om onze doelen te behalen. Rabobank Leiden-Katwijk is al jaren een van onze trouwe sponsors en wij zijn blij dat het partnership wederom is verlengd met drie jaar.’

Op woensdag 10 juli jl. is op Sportpark Middelmors het contract ondertekend en tot en met 2022 kan de club rekenen op steun van Rabobank Leiden-Katwijk. Door de langdurige en intensieve samenwerking tussen de club en de bank is deze inmiddels uitgegroeid tot een hecht partnership en zijn de medewerkers van Rabobank Leiden-Katwijk inmiddels bekende gezichten binnen de Businessclub van Rijnsburgse Boys. ‘Jullie zijn altijd welkom op Middelmors’, onderstreepte Hendriksen dit.

Samen voor een betere leefomgeving
Net als voorgaande jaren blijft de Rabobank ook sponsor van het Uientoernooi en het Oliebollentoernooi. Tijdens deze toernooien voegt de bank een leuk (spel)onderdeel toe. Daarnaast wil Rabobank Leiden-Katwijk ook voor impact zorgen bij Rijnsburgse Boys en actief een bijdrage leveren aan een betere sportomgeving. Daarom stelt de bank een deel van de financiële bijdrage beschikbaar voor maatschappelijke projecten zoals bijvoorbeeld het verduurzamen van het sportpark of het stimuleren van vitaliteit onder ouderen.

Rabobank gelooft in de kracht van voetbalverenigingen
‘’Een voetbalvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. De vrijwilligers, leden en hun familieleden vormen belangrijke sociale netwerken en zijn een hoeksteen in onze samenleving. Als Rabobank dragen wij daar graag onze steentje aan bij’’, aldus Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. Hij gelooft sterk in de kracht van voetbalverenigingen in de regio. ‘’Voetbalverenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar’’.