Ondernemersdag071


Donderdag 15 oktober 2015

Ben jij (toekomstig) ondernemer of wil je er alles over weten? Kom dan woensdag 11 november naar Ondernemersdag071! Een dag die in het teken staat van inspireren, kennis delen en collega-ondernemers ontmoeten. Ondernemersdag071 staat in het teken van (toekomstig) ondernemerschap.

Programma
Het programma start met vijf interactieve workshops: Sales voor ondernemers, Persoonlijk leiderschap, Personeelsmanagement in het MKB, Financieel management en Een slimme ondernemer stemt zakelijk en privé op elkaar af. Tijdens deze workshops ontmoet je collega-ondernemers en verbreed je je kennis. Na dit interactieve gedeelte neemt Danny Mekić je mee in in de veranderende wereld van ondernemerschap. We sluiten de middag af met een borrel, de manier om écht verbinding te maken met (toekomstige) ondernemers uit de regio.

Innovatie in ondernemen door Danny Mekić
"Iedere ondernemer zoekt continu naar zijn of haar onderscheidende waarde. Wat maakt jou de beste ondernemer binnen de branche? Wat is de toegevoegde waarde van jou als ondernemer in de snel veranderende samenleving? Welke disruptieve innovaties komen er op je af? Hoe zorg je voor een juiste harmonie tussen sociale & digitale innovatie? Iedereen heeft een rol, een functie en het is de kunst om uit te vinden waar jouw unieke kracht ligt." Danny Mekić, in 2009 uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland, neemt je mee in het ondernemen van de toekomst. "Aan de ondernemer van de 21e eeuw worden andere eisen gesteld. In alle branches!"

Aanmelden
Ben je (toekomstig) ondernemer en wil je ook graag aanwezig zijn op
11 november? Kijk snel op www.ondernemersdag071.nl voor meer informatie over de verschillende programmaonderdelen en meld je aan.