Met korting schaatsen op de Leidse gracht


Donderdag 28 december 2017

Drijvende Kerstmarkt
Met de Award voor 'Beste kerstmarkt van Europa' op zak, gaan we dit jaar de Kerstmarkt Leiden nog gezelliger en groter maken. Deze enige drijvende en daarmee unieke kerstmarkt van Nederland, gelegen in het hartje van centrum van Leiden, heeft een zeer gevarieerd aanbod van winterse lekkernijen, leuke (kerst)cadeautjes, een sfeervolle muzikale kerstprogrammering en natuurlijk de mogelijkheid om direct vanuit de kerstmarkthaven op te stappen op een winterse rondvaart met gluhwein of warme chocolademelk.

Lekker schaatsen op de drijvende ijsbaan
Naast de drijvende kerstmarkt, ligt dit jaar natuurlijk ook weer een maand lang de drijvende ijsbaan op het water van Nieuwe Rijn. Deze ijsbaan is deels overkapt en ook aan de niet-schaatsers is gedacht: er is een gezellige ijsbaan-bar, maar ook rondom de ijsbaan zijn verwarmde terrasjes. En, als je toch in de stad bent, kun je mooi de laatste kerstinkopen doen.

Schaatsen met korting
Klanten van Rabobank Leiden-Katwijk ontvangen € 3,- euro korting op de toegang tot de ijsbaan, inclusief schaatshuur. U betaalt daardoor slechts € 4,-.
U kunt gebruik maken van de korting door uw Rabo Voordeel te activeren. Hierover hebben klanten onlangs een brief of e-mail ontvangen. Klik hier om naar Rabo Voordeel te gaan.
De aanbieding is geldig tot en met 7 januari 2018. Let op! Het dragen van handschoenen is verplicht. Per klant kunnen maximaal twee kortingskaartjes worden gebruikt.