Met korting naar Wolkers-expositie


Dinsdag 17 oktober 2017

Rond de tiende sterfdag van Jan Wolkers wordt op Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest een expositie gehouden van schilderijen van deze veelzijdig kunstenaar. Deze unieke expositie is voor het publiek geopend van 18 tot en met 26 oktober. De toegangsprijs is € 5,00.

20% korting voor klanten van de Rabobank
Speciaal voor onze klanten biedt de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest toegangskaarten aan met 20% korting. U betaalt dus € 4,00 per persoon. Kaarten zijn hier te bestellen en tijdens de expositie aan de kassa. Gebruik hiervoor de kortingscode RABO19102007.

De expositie geeft een unieke kijk in de werken van Jan Wolkers. En daarmee in zijn jeugd. Landgoed Oud-Poelgeest speelde een belangrijke rol in de jeugd van Jan Wolkers. De expositie omvat oliverfschilderijen, aquarellen en tekeningen. Topstuk van de expositie is ‘het grote gele doek’, het laatste grote werk van Wolkers. De expositie ‘Jan Wolkers terug naar Oegstgeest’ is onderdeel van de Wolkersweken in Oegstgeest, die onder coördinatie van de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest worden gehouden bij gelegenheid van zijn tiende sterfdag. Twee weken lang vinden er tal van activiteiten plaats waarin de beeldhouwer-schilder-schrijver centraal staat. Kijk voor meer informatie op www.dorpsmarketingoegstgeest.nl.