Leden Rabobank Leiden-Katwijk mogen stemmen voor Wensenfonds


Maandag 8 februari 2016

Maar liefst 57 verenigingen en stichtingen hebben een aanvraag ingediend bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Een beoordelingscommissie nomineerde 34 hiervan. De leden van de Rabobank Leiden-Katwijk kunnen vanaf 10 februari stemmen op hun favoriete wensen.

Rabobank Leiden-Katwijk stelt een deel van haar nettowinst beschikbaar voor het Wensenfonds Hiermee helpt de bank met het versterken van lokale verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. Dit zijn de gemeenten Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Door te stemmen bepalen alle leden van de bank welke wensen uitkomen. Zo is er echt sprake van een aandeel in elkaar.

De wensen zijn onderverdeeld in 4 categorieën: Buurt & Wijk, Zorg, Onderwijs en Sport & Cultuur. In elke categorie kan één stem worden uitgebracht. Er zijn wensen genomineerd uit alle kernen van het werkgebied van de bank. Heeft u als lid van Rabobank Leiden-Katwijk  per mail of per brief uw persoonlijke stemcode ontvangen, Klik dan hier om uw stem uit te brengen.

De volgende inschrijfronde voor het Rabobank Wensenfonds start in maart.