Kraak jij de code van de kluis?


Vrijdag 7 augustus 2020

Kraak jij de code van de kluis?

Hé jij daar! We hebben je hulp nodig! Help jij PinPin met het kraken van de kluis? Vul jij hier de juiste code en jouw gegevens in, dan maak jij kans op één uur in de Escape Room voor kinderen in Leiden.*

Vul de juiste code in

Maak kennis met PinPin! 

"Hoi, ik ben pinguïn PinPin! In de Rabo PinPin app zie je mij in augmented reality. Ervaar met mij in een veilige omgeving hoe het is om geld te verdienen, met spaardoelen aan de slag te gaan en hoe je geld uitgeeft, bijvoorbeeld aan een lekker visje. Natuurlijk geen echt geld, bij mij betaal je met fictieve pegels. Op een leuke manier gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van geld."

Pinguïn PinPin is als een Tamagotchi, die wil eten en spelen. Verdien pegels (virtueel geld) door diverse games over geld te spelen. Met deze verdiende pegels koop je visjes of hippe kleding voor PinPin. Zorg je goed voor PinPin, dan kom je steeds een level hoger en groeit de kennis over hoe je met geld omgaat.

Voor ouders: meekijken en zakgeld hulp

Kijk mee met de PinPin game van je kind en geef pegels als beloning, bijvoorbeeld bij een goed rapport. Ook zit er in de app een handige zakgeld hulp voor ouders. Vragen als wanneer je met zakgeld start en welke afspraken je maakt met je kind komen allemaal voorbij. Tips die je helpen bij de financiële opvoeding.

Koppel je Rabo JongerenRekening

Wanneer je een Rabo JongerenRekening voor je kind hebt, kun je deze koppelen aan de Rabo PinPin app ( Voor Iphone & Android ) . Zie hoeveel saldo er op de betaalrekening staat, speel onbeperkt met PinPin en maak samen spaardoelen aan. Goed om te weten: in de app kan geen echt geld worden uitgegeven.

Wil je meer weten over PinPin en de Rabo Jongerenrekening, klik dan hier!

*Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de actievoorwaarden.