Inspiratiesessie “Vereniging 3.0”


Dinsdag 20 december 2016

Actieve verenigingen en stichtingen dragen bij aan een sterke omgeving en een goed leefklimaat in de regio. Als coöperatieve bank zetten wij ons daarvoor in. Wij nodigen verenigingen en stichtingen uit om op dinsdagavond 17 januari a.s. aanwezig te bij de inspiratiesessie “Vereniging 3.0”. Deze avond is speciaal voor alle verenigingen en stichtingen uit Katwijk, Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest en is geheel kosteloos.

Inspiratiesessie “Vereniging 3.0”
Als bestuur van een vrijwilligersorganisatie weet u dat het maatschappelijke leven springlevend is, maar ook dat dit niet vanzelf gaat. Om te kunnen blijven voortbestaan moet u waarschijnlijk investeren in: het werven en begeleiden van vrijwilligers, doelmatige communicatie en publiciteit en het omgaan met financiële perikelen. Tijdens een interactieve inspiratiesessie komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Een doorsnee van een vereniging anno 2016 (het feest der herkenning)
  • Consumerende leden versus investerende leden
  • De zapvrijwilliger
  • Digitalisering = o.a. gebruik maken van social media
  • Tips en trucs bij het werven van vrijwilligers.

Programma
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Inspiratiesessie “Vereniging 3.0” en uitreiken cheques aan de
genomineerden van het Wensenfonds en het fonds Buitenlandse Projecten
22.00 uur Borrel
23.00 uur Einde bijeenkomst

Locatie
Het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk 33a in Leiden. Parkeren is het makkelijkst bij het Stadsparkeerplan aan de Haagweg 8 in Leiden. Een busje brengt u direct naar het Leids Volkshuis. Bij vertrek ontvangt u een uitrijkaart.

Aanmelden
Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot 11 januari aanmelden door een e-mail te sturen naar Aanmelden.LeidenKatwijk@rabobank.nl onder vermelding van de naam van de organisatie en het aantal personen waarmee u deze avond bezoekt (maximaal drie).

Graag tot ziens op 17 januari!