Inschrijving Wensenfonds 2019 geopend


Vrijdag 7 juni 2019

De avonden van Katwijk, Leiden, Leiderdorp en Oegst!Live zijn voor ons gevoel nog maar nét achter de rug. Tijdens deze vier feestelijke avonden hebben wij maar liefst 114 verenigingen en stichtingen blij gemaakt met een donatie uit ons Rabobank Wensenfonds.

Met de bijdrage kochten de Katwijkse Zeeverkenners en de Sagara Satrya's uit Oegstgeest een nieuwe vlet. De lifeguards van de Leidse Reddingsbrigade zijn in een nieuw (reddings)jasje gestoken en Ouderzorg Leiderdorp kocht een nieuwe geluidsinstallatie voor bijeenkomsten en lezingen.  

Rabobank Wensenfonds 2019
Wij waarderen het werk van onze lokale verenigingen en stichtingen. Zij brengen de inwoners van regio Leiden-Katwijk dichter bij elkaar én zorgen voor een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen komen. De vrijwilligers, leden en familieleden vormen samen een belangrijk sociaal netwerk. Rabobank draagt graag haar steentje bij en daarom organiseren wij ook in 2019 een nieuwe editie van het Rabobank Wensenfonds.*

De inschrijving is nu geopend!
Vanaf zaterdag 8 juni kunnen verenigingen en stichtingen, die klant zijn van Rabobank Leiden-Katwijk, een wens indienen voor projecten of initiatieven die worden uitgevoerd in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp en/of Oegstgeest. Het indienen van wensen is mogelijk tot en met 22 september.

Klik hier om een wens in te dienen voor het Rabobank Wensenfonds

Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan het Rabobank Wensenfonds


Wat gebeurt er daarna?
Na 22 september nomineert een commissie, bestaande uit ledenraadsleden, ambassadeurs en medewerkers van Rabobank Leiden-Katwijk, de inzendingen. In oktober maken wij de genomineerden bekend. Vanaf 25 oktober kunnen leden en klanten hun stemmen uitbrengen op de genomineerde wensen. Na het stemmen volgt eind november een feestelijke uitreiking per gemeente.

 *Vanaf volgend jaar gaat het Rabobank Wensenfonds verder onder de naam Rabo ClubSupport. Meer informatie over de voorwaarden en deelname aan Rabobank ClubSupport wordt in 2020 bekend gemaakt.