Duurzaam wonen in De Meelfabriek


Vrijdag 14 juni 2019

 

Het herbestemmingsproject van het Rijksmonument De Meelfabriek in Leiden is in volle gang. Na de bouw van studentenwoningen, een aantal prachtige lofts en de restauratie van oude kantoorpanden is het nu tijd voor fase twee. 

Op naar fase twee

In deze tweede fase wordt tevens aan lofts en nieuwbouwwoningen gewerkt, maar ook wordt er gebouwd aan een hotel, spa en welness, kantoorpanden en ruimte voor winkels en horecagelegenheden. Benieuwd naar hoe het bouwproces in zijn werk gaat? De bouw van dit bijzondere project is te volgen via een livestream op YouTube. 

Duurzame appartementen

Alle gebouwen op het Meelfabriek-terrein worden uitgerust met duurzame installatietechnieken. De koopappartementen zijn niet meer afhankelijk van gas en worden voorzien van een warmtepomp. Het energiedak bovenop de appartementen maakt de ontwikkeling nóg duurzamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inmiddels zijn alle woningen uit de eerste fase verkocht. De verkoop van fase twee start naar verwachting eind 2019. De financieel adviseurs van Rabobank Leiden-Katwijk zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs van dit project. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel op (071) 700 6000.