Ben jij al lid van onze bank?


Dinsdag 26 november 2019

 

Rabobank is al ruim 110 jaar een coöperatie en dat maakt ons anders dan andere banken. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. En onze leden zijn meer dan gewone klanten. Omdat we jou nog missen als lid ontvang je deze e-mail.

Als lid kun je meebeslissen over welke lokale verenigingen, clubs en projecten we steunen via het Wensenfonds en meepraten over de koers van de bank. We delen onze kennis met elkaar via allerlei evenementen en bijeenkomsten. En dat alles maakt ons én de regio sterker!

Ben jij benieuwd wat het Rabobank-lidmaatschap jou nog meer kan bieden? Lees dan snel verder!

#Dichterbij via onze Ledenraad

Onze ledenraad is betrokken bij wat er leeft in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en denkt en beslist met ons mee. 'Ik ben lid geworden van de ledenraad om meer leden te betrekken en samen de kwaliteit van de bank te verbeteren', zegt Katwijks ledenraadslid André van Rijn.

Stemmen voor Rabo ClubSupport

Vanaf volgend jaar gaat het Wensenfonds verder onder de naam Rabo ClubSupport. Het is dan alleen voor leden mogelijk om te stemmen op vereniging en stichtingen die deelnemen. Wil je volgend jaar ook jouw stemmen uitbrengen, word dan snel lid!

Blijf op de hoogte via onze Rabo &Co

In december valt de laatste editie van ons huis-aan-huis magazine Dichterbij op de mat en gaan wij verder met een nieuw magazine; speciaal voor onze leden: Rabo & co. Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt bij Rabobank Leiden-Katwijk en in de regio? Word dan snel lid!

Klik hier om lid te worden