De communityruimte beschikbaar voor verenigingen en stichtingen


Dinsdag 21 januari 2020

Onder het toeziend oog van leden, klanten, omwonenden en bij de verbouwing betrokken partijen, opende burgemeester Cornelis Visser op maandag 2 december het vernieuwde kantoor van Rabobank Leiden-Katwijk aan de Valkenburgseweg 2 in Katwijk aan den Rijn. Met de door de Oranjevereniging versierde molen, kon de bank zich geen warmer welkom voorstellen.

Maatschappelijk betrokken
‘Na het besluit om te verhuizen van de Rogstraat naar de Valkenburgseweg in Katwijk, werd al snel duidelijk dat wij ons nieuwe pand ook een ‘coöperatieve functie’ wilden geven, zegt Esther van den Oever, adviseur Marketing & Communicatie. ‘Het pand moest niet alleen beschikbaar zijn voor de ontvangst van klanten, maar ook als maatschappelijke ontmoetingsplaats voor lokale verenigingen en stichtingen. Daarmee focust de Rabobank niet alleen op een financiële bijdrage of vrijwilligersinzet, maar bieden wij hen ook een ruimte om elkaar te ontmoeten en de verenigingsambities te bespreken.’

Speciaal voor verenigingen en stichtingen: de communityruimte
Naast de ontvangstruimte, spreekkamers en werkplekken voor collega’s, is daarom de communityruimte gecreëerd. De communityruimte is van maandag tot en met zaterdag beschikbaar voor het organiseren van bijvoorbeeld bijeenkomsten of vergaderingen. Na de opening is gebleken dat de Rabobank hiermee inspeelt op een grote behoefte bij de verenigingen. Er zijn inmiddels al tientallen aanvragen ontvangen voor het gebruik maken van de ruimte.

Hoe kan je gebruik maken van de communityruimte?
Is jouw vereniging of stichting klant van de Rabobank en willen jullie graag vergaderen in de Community ruimte? Of willen jullie een bijeenkomst organiseren voor de leden? Ga dan naar DichterbijLeidenKatwijk.nl/samen-sterker/community-ruimte. Op korte termijn neemt daarna een van de medewerkers van Rabobank Leiden-Katwijk contact met je op.