Altijd al willen werken in een Tiny Office? Dat kan!


Maandag 27 mei 2019

Stel je eens voor... je zit samen met collega's of collega-ondernemers in jullie eigen duurzame, circulaire en groene tiny office. In het groen, op de best bereikbare plek van Leiden. Dat is toch te mooi om waar te zijn? 

The Field midden in Leiden
Vanaf 21 juni 2019 kan het! Naast station Leiden Centraal ligt, ingeklemd tussen het spoor en de weg, een prachtig klein stukje groen: de voormalige kweektuin voor het Singelpark. De kweektuin is verhuisd en maakt plaats voor 'The Field'; een werk-, test en ontmoetingsplek met zes tiny offices en een circulair paviljoen met aandacht voor de thema’s circulariteit, duurzaamheid en klimaatadaptatie. Een tijdelijke experience waar de ambities op gebied van circulariteit, duurzaamheid en klimaatadaptatie van de stad bij elkaar komen. Op initiatief van PLNT, het Leidse centrum voor innovatie en ondernemerschap.

Banking for Food
Zo’n prachtig en duurzaam initiatief kan Rabobank Leiden-Katwijk natuurlijk alleen maar van harte ondersteunen. Vandaar presenteren wij mij trots ons nieuwe partnerschap met de tiny offices en The Field. De Banking for Food-missie van onze bank zal op deze unieke locatie zichtbaar worden gemaakt.
Banking for Food is onze visie op landbouw en voedsel voor meer dan negen miljard mensen in 2050. Waarom houdt de Rabobank zich hier als bank mee bezig, buiten én binnen Nederland? Het heeft alles te maken met de ambitie én de oorsprong van de bank. De Rabobank kent food and agri van haver tot gort. De uitdagingen zijn groot in de wereld van landbouw en voedsel. De Rabobank ziet het als haar opdracht om bij te dragen aan het duurzamer voeden van de wereld, door economisch succes en groei te faciliteren van klanten en de gemeenschappen waarin ze opereren.

PLNT Tiny Office Challenge
Benieuwd geworden naar dit initiatief of wil jij werken in en aan de verduurzaming van het meest verstedelijkte stukje van Leiden, midden in het groen? Dat kan! Pioniers, startups en andere creatieveling kunnen zich tot 14 juni 2019 inschrijven met een ontwerp voor hun eigen tiny office. De drie beste ontwerpen ontvangen een startbedrag van €2.500,- om hun tiny office te realiseren. Voor meer informatie klik hier.