Maak kennis met de kortingen van Rabo Voordeel


Vrijdag 7 juni 2019

 

Rabobank Leiden-Katwijk brengt klanten samen met lokale ondernemers en evenementen. Heb jij al kennis gemaakt met RaboVoordeel? Heb je zin om lekker uiteten te gaan? Of wil je naar een mooie tentoonstelling? Wie weet krijg je wel flinke korting via je bank. Via RaboVoordeel biedt de bank lokale aanbiedingen. Zo geniet je als klant van Rabobank Leiden-Katwijk op dit moment van:

30% entreekorting en een koffie-deal bij het Katwijks Museum

Katwijk staat al jaren bekend als vissersdorp. De geschiedenis daarvan is terug te zien in het Katwijks Museum. Zo ook van 18 juni tot en met 2 november. Dan wordt Katwijks laatst verworven trots getoond in de gloednieuwe tentoonstelling ‘Allegerand’. De tentoonstelling bevat verschillende 17de-eeuwse strandgezichten. Bijvoorbeeld ‘Strandje bij Katwick’ uit 1679 van Thomas Heeremans en het monumentale ‘Gezicht op Katwijk aan Zee’ uit het midden van de 17de eeuw door Cornelis Beelt. Beide werken tonen het toen al drukke strandleven met vissers en notabelen en de toren van de Oude Kerk. Het museum combineert schilderijen die aangetrokken werden door de kunstenaarskolonie Katwijk met een uitgebreide verzameling lokale attributen.

De deal
Klanten van Rabobank Leiden-Katwijk krijgen via RaboVoordeel 30% korting op de entree bij het museum. Op vertoon van je toegangskaartje van het Katwijks Museum kun je tevens genieten van:

- Koffie/thee met een brownie of blondie bij Brownies&downieS voor € 3,50

- Koffie/thee met appelgebak bij Zomers Beachclub voor € 4,75

Kijk voor meer informatie op: www.rabovoordeel.nl/katwijks-museum.

 

10% korting op Accessoirewinkel.nl

Bij Accessoirewinkel.nl en aanverwante websites vind je alle benodigde herenaccessoires onder een dak. Van stropdassen tot bretels en van riemen tot horloges: kortom alles om jouw outfit compleet te maken.

De deal
Klanten van Rabobank Leiden-Katwijk krijgen via RaboVoordeel 10% korting op alle artikelen van: stropdassenwinkel.nl; bretelswinkel.nl; strikkenwinkel.nl; manchetknopenwinkel.nl; riemenwinkel.nl en accessoirewinkel.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.rabovoordeel.nl/accessoirewinkel-nl.